PRODUKTKATEGORI

Installationsmanualer

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
WF II-H är ett relä med inbyggd elektronik för avkänning av fordonets rörelser samt för styrning av fordonets befintliga bromsljus samt varningsblinkers. WF II-H uppfyller alla de krav som uppställts för blinkande bromsljus. WF II-H är avsett för tunga fordon.
WF II-C är ett relä med inbyggd elektronik för avkänning av fordonets rörelser samt för styrning av fordonets befintliga bromsljus samt varningsblinkers. WF II-C uppfyller alla de krav som uppställts för blinkande bromsljus.    
WF II-2WS är ett relä med inbyggd elektronik för avkänning av fordonets rörelser samt för styrning av fordonets befintliga bromsljus samt varningsblinkers. Observera att WF II-2WS  ej uppfyller de krav som uppställts för blinkande bromsljus då det är utrustat med en av motorcyklister önskad funktion att blinka häftigt när man bromsar för att därpå övergå till fastsken. Detta för att påkalla extra uppmärksamhet av bilister.
WF II-2W är ett relä med inbyggd elektronik för avkänning av fordonets rörelser samt för styrning av fordonets befintliga bromsljus samt varningsblinkers. WF II-2W uppfyller alla de krav som uppställts för blinkande bromsljus.WF II-2W är avsett för motorcyklar och ATV
WF I är ett aktivt tredlje bromsljus med inbyggd elektronik för avkänning av fordonets rörelser. Rekomenderat montage är i bakrutan på bil eller husvagn.
JoomlaWatch Stats 1.2.7 by Matej Koval